Αυξάνονται συνεχώς οι καταγγελίες σε βάρος του ράπερ Diddy, ειδικά από τη στιγμή που έγιναν περισσότερες από 12.000 κλήσεις σε ειδική τηλεφωνική γραμμή που δημιουργήθηκε για τον εντοπισμό θυμάτων του.

Ο δικηγόρος Τόνι Μπάζμπι που εκπροσωπεί 120 άτομα που καταγγέλλουν τον καλλιτέχνη, ανέφερε ότι καταβάλλονται εντατικές προσπάθειες για διασταύρωση των στοιχείων, ώστε να εντοπιστούν ποιες από τις νέες κατηγορίες ευσταθούν.

«Από τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου, δεχτήκαμε 12.000 κλήσεις σε περίπου 24 ώρες. Η πρόκλησή μας είναι να επεξεργαστούμε κάθε κλήση, να εντοπίσουμε τα θύματα και τους μάρτυρες και να συλλέξουμε αποδεικτικά στοιχεία», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post.

Ο ράπερ Diddy

Οι καταγγελίες καλύπτουν μια περίοδο τριών δεκαετιών και περιλαμβάνουν 25 ανήλικους, σύμφωνα με τον δικηγόρο. Ορισμένα από τα θύματα ήταν ανήλικα που δελεάστηκαν με υποσχέσεις για καριέρα στη μουσική ή στην τηλεόραση.

Ο δικηγόρος ισχυρίστηκε επίσης τις προάλλες ότι οι νέες αποκαλύψεις μπορεί να εμπλέξουν «πολλούς ισχυρούς ανθρώπους» και να φέρουν στο φως «πολλά βρώμικα μυστικά».

Ο Diddy, ο οποίος παραμένει υπό κράτηση στη Νέα Υόρκη χωρίς εγγύηση, έχει δηλώσει αθώος για τις κατηγορίες που περιλαμβάνουν συνωμοσία, σωματεμπορία και προώθηση στην πορνεία.