Ο Νoah Allen γεννήθηκε στις 28 Απριλίου 2004 και προχθές έκλεισε τα 21 του χρόνια. Ο παίκτης της Inter Miami και της Εθνικής Ελπίδων γιόρτασε τα γενέθλιά του αγκαλιά με την κοπέλα του Emily και ένα μπουκάλι νερό Evian-και όχι ένα μπουκάλι μπύρα που πλέον μπορεί να πιεί νόμιμα στις ΗΠΑ. Oι δυο τους πόζαραν μαζί σε μια mirror selfie με εκείνη να συνοδεύει την εικόνα με τη φράση «Μy birthday boy, I love you» και εκείνον να αναδημοσιεύει την εικόνα γράφοντας «Love you more.»

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια, καθώς η πρώτη τους κοινή φωτογραφία έχει ανέβει στα social media το 2020. H Emily σπουδάζει στο Emory Πανεπιστήμιο του Miami, είναι 20 ετών και έχει λατινοαμερικάνικες ρίζες. Ο Noah Allen την αποκαλεί «Mi reina,» δηλαδή «Βασίλισσά μου» και οι δυο τους έχουν μια πολύ ρομαντική σχέση, πάνε μαζί ταξίδια, βγαίνουν για φαγητό και επικοινωνούν την αγάπη τους μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Ο Noah θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του MLS και έχει ελληνική καταγωγή από τη μεριά της μητέρας του. Η απόφασή του να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Σε μία μίνι συνέντευξη που έδωσε για τα social media της Εθνικής Oμάδας αποκάλυψε πως ο αγαπημένος του παλαίμαχος παίκτης είναι ο Γιώργος Καραγκούνης, το nick name του είναι ΝοΝο, τα ποδοσφαιρικά του είδωλα είναι ο Τζόρντι Άλμπα και ο Μαρσέλο ενώ δήλωσε πως το να είναι συμπαίκτης με το Λιονέλ Μέσι είναι τιμή και του προκαλεί απίστευτα συναισθήματα.

H Emily είναι κοκκινομάλλα ζει στη Florida, αγαπάει τα σπορ και της αρέσουν τα ταξίδια: Την έχουμε δει να παρακολουθεί ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά και να κάνει σκι και ποδήλατο ενώ έχει ταξιδέψει στην Κολομβία αλλά έχει έρθει και στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στο Παρίσι ως «Emilly in Paris.»