Η Έλλη Κοκκίνου έβγαλε νέο τραγούδι με τον Φοίβο που έχει τίτλο «Δε σε αφορά» και στο προφίλ της στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο όπου είναι φανερά ανανεωμένη!
H τραγουδίστρια σημειώνει για το νέο της τραγούδι: «Είμαι πολύ χαρούμενη για το νέο μας τραγούδι με τον Φοίβο που έχει τίτλο «Δε σε αφορά» και από εχθές το ακούτε αποκλειστικά σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο! Ελπίζω και εύχομαι να σας αρέσει και να το αγκαλιάσετε εξίσου με τα υπόλοιπα τραγούδια μας!».
Βέβαια, αυτό που κάνει αίσθηση είναι το γυμνασμένο σώμα της Έλλης Κοκκίνου, το οποίο κερδίζει τις εντυπώσεις. Η τραγουδίστρια φοράει μια μίνι φούστα και όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω στα καλλίγραμμα πόδια της.
«Μοιάζεις με 30 χρονών, πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις», σημειώθηκε σε ανάρτηση του Instagram με τους περισσότερους να αποθεώνουν την Έλλη Κοκκκίνου για την σέξι εμφάνισή της.
«Δεν είχα όνειρο να γίνω τραγουδίστρια»
Στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το νέο της τραγούδι συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» την Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική της επανένωση με τον Φοίβο, σημειώνοντας: «Αν και του είχα λείψει και μου είχε λείψει καλλιτεχνικά, γιατί πάντα κρατούσαμε επαφές, είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Κάποιος που γνωρίζει από μουσική, καταλαβαίνει αν ένα τραγούδι είναι του Φοίβου ή όχι. Πιάνει πάντα τον παλμό του κόσμου. Είναι σαν να βγαίνει και να συναντάει πολύ κόσμο και ξέρεις τι παίζουν στα κλαμπ κτλ, ενώ δεν βγαίνει καθόλου».
«Υπήρξαν άνθρωποι που προσπάθησαν να μου βάλουν εμπόδια στην καριέρα μου, αλλά συμβαίνει σε όλες τις δουλειές. Δεν το πήρα προσωπικά. Δεν είχα όνειρο να γίνω τραγουδίστρια. Δεν είχα όνειρο να κάνω επιτυχία. Δεν είχα ονειρευτεί τίποτα από την πορεία μου όταν ήμουν μικρή. Δε φαντάστηκα ποτέ ότι θα φτάσω εδώ», πρόσθεσε στη συνέχεια η Έλλη Κοκκίνου.
Σε ερώτηση για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της, η τραγουδίστρια σχολίασε: «Εξαρτάται τη στιγμή που έρχεται. Δεν είμαι πάντα σε μια κατάσταση που θα ήθελα να είμαι σε σχέση. Μου αρέσει η ελευθερία μου, μου αρέσει να είμαι μόνη μου αλλά αν βρεις κάτι ξαφνικά και φας μια “σφαλιάρα” αυτό είναι κάτι διαφορετικό, και είναι ευπρόσδεκτο».