Ο Bono των U2 εξακολουθεί να «στοιχειώνεται» από ένα περιστατικό που συνέβη με τον Sean «Diddy» Combs, δέκα χρόνια πριν από τη σύλληψη του γνωστού ράπερ για ομοσπονδιακά αδικήματα σεξουαλικής φύσης.

Σύμφωνα με το RadarOnline.com, αποκαλύπτεται ότι ο 64χρονος Bono αναγκάστηκε να αποφύγει μια απόπειρα φιλιού από τον Diddy, όταν οι δυο τους βρέθηκαν στη σκηνή των Χρυσών Σφαιρών το 2014. Πηγές αναφέρουν ότι ο ιρλανδός ρόκερ «ανατριχιάζει ακόμη» όταν σκέφτεται τη δυσάρεστη αυτή στιγμή.

Μια πηγή, μετά την επανεμφάνιση του βίντεο με το περιστατικό, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, είπε: «Πολλοί θαυμαστές λένε ότι η προφανής αμηχανία στη γλώσσα του σώματος του Bono εκείνα τα χρόνια είναι σημάδι ότι ένιωθε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον Diddy, για να το πούμε ήπια».

Η πηγή συνέχισε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να ήξερε το βάθος της διαστροφής του, αλλά σε καμία περίπτωση ο Bono δεν τον άφησε να πλησιάσει κοντά του, ακόμα και πριν από δέκα χρόνια. Ανατριχιάζει ακόμη στη σκέψη του».

Σύμφωνα με το βίντεο που ήρθε και πάλι στη δημοσιότητα, ο Diddy βρισκόταν στη σκηνή της τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών το 2014 μόνο για να δώσει στους U2 το βραβείο Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού για το κομμάτι τους «Ordinary Love» από την ταινία Mandela: Long Walk to Freedom.

Την ώρα που ο κιθαρίστας των U2, «The Edge», φαινόταν χαρούμενος που αγκαλιάζει τον Diddy, η τελετή απονομής πήρε άβολη τροπή όταν ο ράπερ προσπάθησε να δώσει στον Bono ένα φιλί στο μάγουλο.

Ο Bono αποτραβήχτηκε γρήγορα και απότομα από τον Diddy και κατευθύνθηκε στο βήμα, για να παραλάβει το βραβείο εκ μέρους της μπάντας.

Όπως ανέφερε το RadarOnline.com, το περιστατικό από τις Χρυσές Σφαίρες ήρθε ξανά στην επικαιρότητα μετά τη σύλληψη του Diddy με κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα σε ομοσπονδιακό επίπεδο στη Νέα Υόρκη στις 16 Σεπτεμβρίου.

Η ομοσπονδιακή του δίωξη έχει φέρει τα πάνω κάτω στο Χόλιγουντ και στη μουσική βιομηχανία, με δεκάδες διασημότητες και ισχυρούς παράγοντες να «τρέμουν για το τι μπορεί να ακολουθήσει» σε αυτό το εξελισσόμενο σκάνδαλο.

Ένας γνώστης της κατάστασης ισχυρίστηκε: «Πίσω από τις κουρτίνες, το Χόλιγουντ βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Διευθυντές, παραγωγοί και διασημότητες, φοβούνται όλοι για το τι μπορεί να επακολουθήσει. Διότι αυτό το σκάνδαλο είναι μεγαλύτερο από τον Diddy».