Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε τα πάντα στο παρκέ, αλλά οι Μπακς δεν κατάφεραν να αποφύγουν τον πρόωρο αποκλεισμό από τους Πέισερς. Και όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του στο Μιλγουόκι, η απάντησή του μόνο καθησυχαστική δεν ήταν.
Ο «Greek Freak» ήταν συγκλονιστικός και στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με ένα εντυπωσιακό triple double: 30 πόντοι, 20 ριμπάουντ, 13 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ σε 44 λεπτά συμμετοχής.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιάννης ρωτήθηκε ευθέως για το αν σκοπεύει να μείνει στο Μιλγουόκι, όμως η απάντησή του άφησε τα πάντα ανοιχτά: «Δεν πρόκειται να το κάνω αυτό. Ό,τι και να πω, ξέρω ότι θα μεταφραστεί. Δεν ξέρω, φίλε. Μακάρι να έπαιζα ακόμα…».