Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» ήταν σήμερα, 25 Σεπτεμβρίου, η Δανάη Παππά. Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν έχει ερωτική σχέση με τον Γιώργο Γεροντιδάκη και πως ο μόνος έρωτας στη ζωή της αυτή την περίοδο είναι ο «Άγιος Έρωτας».

«Με τον Γιώργο δεν έχουμε κάτι. Ο μόνος έρωτας που υπάρχει στη ζωή μου αυτή τη στιγμή είναι ο “Άγιος Έρωτας”. Είχαμε τόσο ωραία συνεργασία δύο χρόνια στον “Σασμό” που ακόμα και σε αυτό σε βαραίνει. Λες, για ποιο λόγο γίνεται αυτό το πράγμα; Είναι κρίμα! Μπορεί η χημεία μας να έκανε κάποιους να πιστεύουν ότι είμαστε μαζί. Δεν ισχύει κάτι από αυτά που γράφονται», σχολίασε η Δανάη Παππά.

Η ηθοποιός μίλησε επίσης για τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη, σημειώνοντας: «Χώρισα τον Μάιο, δεν ένιωσα καμιά ανάγκη να το επικοινωνήσω δημόσια, δεν θα έβγαζα δελτίο Τύπου, δεν θεώρησα ότι ενδιαφέρει και κάποιον. Είναι κάτι που τελείωσε. Πραγματικά ήθελα να κρατήσω τα όμορφα, να μην γίνει αυτό που γίνεται πάντα όταν βγαίνει ένας χωρισμός και σχολιάζουν όλοι. Κάπως νομίζω το χαλάει αυτό, το μικραίνει».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τη ρώτησε αν ισχύουν οι πληροφορίες ότι υπέγραψαν κάποια εξωδικαστική συμφωνία για ένα χρέος, με τη Δανάη Παππά να το διαψεύδει λέγοντας: «Όχι, δεν ισχύουν. Δεν έχω υπογράψει τίποτα, δεν υπάρχει και τίποτα για να υπογραφεί. Δεν έχει υπάρξει καμία επαφή. Μου φαίνεται περίεργο γιατί βγήκε και ο Λάμπρος και μίλησε και είπε ότι δεν ισχύει τίποτα».