Ο Λάμπρος Λάζαρης πήρε θέση για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Δανάη Παππά μετά τον χωρισμό τους, προσπαθόντας να δώσει τέλος στις πληροφορίες για επώδυνη δικαστική διαμάχη.

Με story που έκανε στο Instagram, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «ασχολούνται αυτοί που πρέπει ώστε να διευθετηθούν όλα τα θέματα που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι που ήταν τόσα χρόνια μαζί», καθώς ήταν σε σχέση έξι ετών με τη γνωστή ηθοποιό.

Ωστόσο, η ανάρτηση του έγινε λίγες ώρες μετά την τηλεοπτική εμφάνιση του δικηγόρου του Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη στην εκπομπή «Buongiorno», όπου δήλωσε ότι «η υπόθεση είναι σοβαρή και πιθανώς να καταλήξει στα δικαστήρια, καθώς δεν υπάρχει προοπτική φιλικού διακανονισμού».

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Λάμπρου Λάζαρη:

«Κάνω αυτό το post, επειδή δέχομαι δεκάδες τηλεφωνήματα από χθες όλο το 24ωρο. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι περεταίρω, δεν υπάρχει καμία “δικαστική διαμάχη”, ασχολούνται αυτοί που πρέπει ώστε να διευθετηθούν όλα τα θέματα που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι που ήταν τόσα χρόνια μαζί, κάτι που θεωρώ ότι συνηθίζεται.

Εγώ όπως γνωρίζετε δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο, ούτε ανήκω στον χώρο του θεάματος, οπότε θα ήθελα σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου. Σας ευχαριστώ».