Δανάη Παππά και Λάμπρος Λάζαρης χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης, με την εκπομπή «Το Πρωινό» να κάνει αποκαλύψεις σχετικά με το «πολεμικό» κλίμα που υπάρχει ανάμεσά τους.

Όπως ανέφερε η Άρια Καλύβα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας προχώρησαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό λόγω οικονομικών διαφωνιών ανάμεσά τους. Ειδικότερα, το πρώην ζευγάρι υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το οποίο ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά από την ηθοποιό την καταβολή των 140.000 ευρώ μέσα σε έξι μήνες.

Αυτά τα χρήματα, όπως υποστηρίζει ο Λάμπρος Λάζαρης, τα είχε πάρει ως δάνειο και τα έδωσε στη Δανάη Παππά για κάποιες επισκευές που επιθυμούσε να κάνει στο πατρικό της σπίτι στα βόρεια προάστια. Ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά επίσης από την ηθοποιό δύο πολυτελή οχήματα που είχε αγοράσει και τα είχε μεταβιβάσει στο όνομά της. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού» αν η Δανάη Παππά δεν φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της, ο Λάμπρος Λάζαρης θα αναγκαστεί να διαχωρίσει το σπίτι στο οποίο έγιναν επισκευές και στη συνέχεια να το νοικιάσει.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη Δανάη Παππά τη στιγμή που προσγειώνεται στο αεροδρόμιο και συναντά τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα:

Η Δανάη Παππά μίλησε επίσης στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη.

«Είμαι όπως φαίνομαι μετά τον χωρισμό μου. Οτιδήποτε τελειώνει θέλει μια διαχείριση αλλά όλα καλά. Αν δεν πιέζεις καταστάσεις και τα αφήνεις να κυλάνε, όλα είναι μια χαρά. Ο έρωτας και η αγάπη είναι πάντα στο παιχνίδι, όλα αυτά είναι ενέργειες» ανέφερε η ηθοποιός.