Ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τη δικαστική διαμάχη που έχει με την αδελφή του, Βάσω.

«Φανταστείτε στο δικό μου μυαλό τι έχει γίνει. Είναι μία υπόθεση που στα 50 μου χρόνια δεν περίμενα ότι θα συμβεί και όμως συνέβη, είναι μία δοκιμασία, πιστεύω, που μου βάζει ξανά ο θεός, για να δει αν θα αλλαξοπιστήσω. Αυτό που μάθατε είναι η αρχή. Είναι πολύ μεγαλύτερο αυτό το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε», τόνισε. «Μέσα μου σαν άνθρωπος θέλω να ενώνω τα πράγματα, είμαι γεννημένος για το καλό, δεν θέλω να δημιουργώ κακές ενέργειες, κακές δυνάμεις και κακές σχέσεις. Από εκεί και μετά θα πρέπει να μπουν όρια στα πράγματα και ποιος είναι τι. Είναι πολύ στενάχωρο για εμένα, αλλά έχω φτάσει σε σημείο πολύ πιο δύσκολα. Εγώ έχω θιγεί επαγγελματικά, προσωπικά σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αυτό όμως είναι κάτι το οποίο είναι αυτή την περίοδο, εγώ όμως πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα», πρόσθεσε.

«Μεταβιβάστηκαν μετοχές της εταιρείας στο όνομα της Βάσως και του Δημήτρη» είπε η Κατερίνα Καινούργιου με τον τραγουδιστή να το επιβεβαιώνει. «Το πρόβλημα είναι προσωπικό, επαγγελματικό και ηθικό. Ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Αν εγώ είμαι αυτός που είναι λάθος, τότε θα βγω να ζητήσω συγγνώμη», σημείωσε ο τραγουδιστής.

«Θα δούμε αν η οικογένειά μου είναι ευγνώμονες, ο χρόνος θα το δείξει, εγώ θέλω να είμαι μεγαλόψυχος. Μέχρι τώρα δεν το έχουμε δει», τόνισε ο Γιώργος Μαζωνάκης για την οικογένειά του και πρόσθεσε: «Οι σχέσεις με τους γονείς μου δεν είναι οι καλύτερες σχέσεις, αυτό αυτόματα φέρνει και μία ελευθερία στον άνθρωπο. Η ελληνική οικογένεια, όπως έχω πει, είναι ευχή και κατάρα. Οι γονείς και οι συγγενείς που δεν τους επιλέγουμε είναι πάνω μας και σκέφτονται ότι μας αγαπάνε με αυτό που θέλουν να είμαστε και όχι αυτό που θέλουμε να είμαστε. Mέσα από αυτό νιώθω ότι απέκτησα μια ελευθερία που δεν είχα. Μεγαλώνοντας έτσι, μεγαλώνοντας σε ένα καθεστώς φόβου, χωρίς ο άλλος να σε φοβίζει πραγματικά. Στο υποσυνείδητο υπάρχει το “μη αυτό”, καταλαβαίνετε ότι δημιουργεί ενοχές και χειριστικές συμπεριφορές. Μέσα από αυτό ελευθερώθηκα και λυτρώθηκα» σημείωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Σε ερώτηση για το πώς είναι τώρα οι σχέσεις του με την αδελφή του και τη μητέρα του, ο Γιώργος Μαζωνάκης απάντησε: «Θα προσπαθήσω να τους σκέφτομαι με αγάπη –με δυσκολία αυτό–, αλλά πιστεύω θα έρθει κι αυτός ο καιρός. Ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει τι θα γίνει. Αν η ζωή, ο τρόπος και ο χρόνος και η ενέργεια είναι να σε πάνε από εκεί, θα σε πάνε εκεί. Εγώ θέλω να κρατήσω τις καλές μου αναμνήσεις, όσον αφορά τους γονείς μου και τις αδελφές μου που αγαπώ. Από εκεί και πέρα, να βάλουν μυαλό και να δείξουν αυτό που πρέπει να δείξουν, δεν θα πω παραπάνω».

Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για το εάν υπήρξε επικοινωνία μετά το εξώδικο που απέστειλε ο τραγουδιστής στην αδελφή του: «Είναι δυνατόν να μη με έχει πάρει; Εννοείται μου τηλεφώνησε. Το πρόβλημα δεν το δημιούργησα εγώ, δεν μπορώ να είμαι υπόλογος για κάτι, και δεν απολογούμαι, απολογείται αυτός που είναι ένοχος. Εγώ δεν έχω να απολογηθώ, ούτε για τη ζωή μου ούτε για αυτό που συμβαίνει».

Σε σχόλια που ακολούθησαν για την περιουσία του: «Χαίρομαι που έχετε την εντύπωση ότι έχω βγάλει πολλά χρήματα, είναι πολύ βασικό», είπε όλο νόημα ο Γιώργος Μαζωνάκης. «Μιλάμε για μια οικονομική καταστροφή;» ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου. «Καταστροφή δεν θα το έλεγα, διότι δεν με αφήνει ο θεός να καταστραφώ. Ένα restart θα το έλεγα εγώ, το οποίο εμένα με ευχαριστεί. Μην φαντάζεστε ότι μετά από αυτό θα γίνω λογιστής, αλλά θα έχω μια περισσότερη γνώση των πραγμάτων», απάντησε ο Γιώργος Μαζωνάκης και τόνισε ότι έχασε την εμπιστοσύνη του.

Τον τελευταίο καιρό πολλοί αναφέρονται στο όνομά του κάνοντας λόγο για ακρότητες επί σκηνής. Ο ίδιος αδιαφορεί και απαντά σχετικά με όσα ακούγονται: «Για ό,τι έχω κάνει δεν μετανιώνω. Δεν θα απολογηθώ σε τέτοιες ιστορίες εγώ. Το θεωρώ αστείο, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Για εμένα είναι κάτι πολύ φυσιολογικό. Στο παρελθόν με ένοιαζε πάρα πολύ τι γράφουν για εμένα. Δεν είχα στη ζωή μου στρατηγική, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα φορέσω αυτό το ρούχο, θα πω αυτή την ατάκα για να προκαλέσω. Λένε ότι ο Μαζωνάκης προκαλεί. Δεν προκαλεί, γιατί είναι συνεπής», σημείωσε.

Στην ερώτηση αν ένιωσε ποτέ την ανάγκη να γίνει πατέρας, ο τραγουδιστής απάντησε: «Όλα αυτά τα χρόνια έχω ανθρώπους γύρω μου, όπου ουσιαστικά έχω παιδιά είτε είναι συνεργάτες είτε είναι αυτοί που με ακολουθούν».

«Το λιμάνι μου είναι ο θεραπότοπός μου, που είναι η Σητεία της Κρήτης. Είναι το χωριό μου που έχω φτιάξει ένα σπίτι. Η Κρήτη για εμένα είναι κάτι πολύ βαθιά μέσα μου», δήλωσε o Γιώργος Μαζωνάκης.

«Τα τελευταία τρία χρόνια βρήκα ξανά την αγάπη με τον λαιμό μου, από εδώ και μετά θα μεγαλουργήσω, πρώτα ο θεός. Θεωρώ ότι είμαι στην αρχή της καριέρας μου», είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης και αποκάλυψε ότι στο σπίτι του ακούει κλασική και ξένη μουσική, ενώ σπάνια ακούει ελληνικό ραδιόφωνο. «Ακούω καλή μουσική», σημείωσε ο τραγουδιστής.

Τέλος, αναφέρθηκε σε θέματα πολιτικής και κοινωνίας. «Ψηφίζω. Ζούμε σε μία εποχή που η πολιτική έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Ζούμε την εποχή του καταναλωτισμού, αυτός είναι ο θεός σήμερα. Στην Ελλάδα λέμε πάντα για τους άλλους και δεν κοιτάμε πρώτα τον εαυτό μας», είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης.