Τον Γιώργο Μαζωνάκη συνάντησε η Κατερίνα Καινούργιου στο σπίτι του, για να πραγματοποιήσουν μια σπάνια συνέντευξη του τραγουδιστή.

Τόσο εκείνος, όσο και η ίδια η παρουσιάστρια, ανέβασαν μια φωτογραφία, με τον κόσμο να αναρωτιέται τι πρόκειται να συμβεί.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» όσα θα δούμε τις επόμενες ημέρες, αλλά και πώς ήταν η συνάντησή της με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

«Δεν έχει να κάνει με το περιστατικό με την αδελφή του. Έχει να μιλήσει πάρα πολλά χρόνια τηλεοπτικά. Από την αρχή της σεζόν έχουμε προσπαθήσει να επικοινωνήσουμε για μια συνέντευξη. Πριν από λίγες ημέρες με πήραν από την Panik και μου είπαν ότι θέλει να μιλήσει μόνο σε εσένα, κάτι που είναι απίστευτα τιμητικό», ξεκαθάρισε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Μου ζήτησε να συναντηθούμε. Ένας άνθρωπος, με την πορεία του Μαζωνάκη, θέλει πρώτα να κάνει κάποιες κουβέντες. Χθες βρεθήκαμε στο σπίτι του, πέρασα πολύ ωραία. Δεν το πίστευα ότι βρίσκομαι στον ίδιο χώρο μαζί του και προετοιμάζομαι να πάρω συνέντευξη με έναν από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές του χώρου. Είναι πολύ ωραίος άνθρωπος με βαθιά πίστη στον Θεό», τόνισε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Τις επόμενες ημέρες θα δείτε κάτι που θα σας αρέσει πάρα πολύ. Ήταν πολύ καλά, πιστεύω ότι έχει πληγωθεί από όλο αυτό που έχει γίνει. Είναι διακριτικός και ένας κύριος και προστατεύει το περιβάλλον του. Αυτό που με ενδιέφερε στην κουβέντα, είναι και η προσωπικότητά του. Μου είπε πράγματα για τη ζωή του, πώς έχει μεγαλώσει, πώς σκεφτόταν ως έφηβος, που δεν τα έχει πει ποτέ», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Επανέρχεται με νέο τραγούδι που μου το έβαλε και βούρκωσα. Είναι ένα βιωματικό τραγούδι που πολλοί θα ταυτιστούν απεριόριστα. Τον είδα καλύτερα από ποτέ» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.