Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε το απόσπασμα της συνέντευξης του Γιώργου Μαζωνάκη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha σημείωσε πως δεν συμφωνεί με αυτό που είπε ο τραγουδιστής πως «τα τελευταία τρία χρόνια βρήκα ξανά την αγάπη με τον λαιμό μου, από εδώ και μετά θα μεγαλουργήσω, πρώτα ο Θεός».

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι αποφασισμένος να πει κάποια πράγματα χωρίς να διαβάλλει την αδερφή του και μέχρι πρότινος στενή του συνεργάτιδα και χωρίς να μπει σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς, αφήνει ξεκάθαρα να εννοηθεί πως τον εκμεταλλευόταν η άλλη πλευρά και για αυτό μπήκε στη διαδικασία να κινηθεί δικαστικά» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ξέρεις που δεν συμφωνώ; Σε αυτό που λέει ότι τώρα έχτισα τη σχέση με τον λαιμό μου και από εδώ και πέρα θα μεγαλουργήσω. Το να θεωρεί ότι μέχρι τώρα δεν έχει μεγαλουργήσει -που είναι από τους top και πιο αγαπημένους τραγουδιστές- αδικεί και τον εαυτό του και την αδερφή του που μέχρι τώρα… Δεν μηδενίζεις το πριν» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.