Η ευκαιρία για να μιλήσουμε με τον Έλληνα σεφ Νικόλα Τσικνάκο ήρθε με τη βράβευσή του στη μεγάλη έκθεση της Horeca που ανοίγει τις πύλες της στις 9 με 12 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, μετά από πρόσκληση της Λέσχης Αρχιμαγείρων. Παρά το χαμηλό προφίλ του, η πορεία του περνάει μεταξύ άλλων από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας και της Ελβετίας. Το βραβείο του έρχεται να προστεθεί στο βιογραφικό του ως ακόμα μία επιβράβευση μιας μακράς επιτυχημένης πορείας στο χώρο της γαστρονομικής κουζίνας. Ο executive chef Νικόλας Τσικνάκος λέει ότι η μαγειρική βγαίνει από μέσα μας, θέλει αγάπη και μεράκι και εξηγεί γιατί ανέκαθεν δούλευε με άντρες στις κουζίνες.

Ο σεφ που παντρεύει την ελληνική κουζίνα με την ευρωπαϊκή
Ο Νικόλας Τσικνάκος που θα βραβευτεί στη Horeca εξηγεί γιατί η μαγειρική δεν θα εξαφανιστεί ποτέ
Διαβάστε σχετικά

«Η μεγάλη πρόκληση για την HORECA είναι να προηγείται της εποχής της»

Τι είναι το Ελληνικό Πρωινό και πώς αλλάζει τον τουριστικό χάρτη

Κοκτέιλ με άρωμα Ελλάδας και χωρίς αλκοόλ σάς… σερβίρουν μια νέα πρόκληση

Ο καφές που πίνουμε αποκαλύπτει στοιχεία της προσωπικότητάς μας

Ο σεφ που διαφημίζει την ελληνική κουζίνα στη Σαουδική Αραβία

Η μεγάλη ευθύνη που έχει ένας σωστός μπάρμαν απέναντι στον πελάτη του

Ο σεφ που θέλει να βάλει τα φύκια στο καθημερινό μας τραπέζι

Το μέλλον των επιχειρήσεων στην εποχή των social media

Ένας ψηφιακός… μπάτλερ στο χέρι σας
