Μυρωδιές από φασκόμηλο και βιολέτα ξεχειλίζουν από το κοκτέιλ που έχετε μόλις παραγγείλει ενώ για το επόμενο είστε μεταξύ λιωμένης σοκολάτας bitter ή αφρό από ασπράδι αβγού.Κοκτέιλ με άρωμα Ελλάδας και χωρίς αλκοόλ σάς… σερβίρουν μια νέα πρόκληση Δεν βρίσκεστε σε κάποιο εναλλακτικό μπαρ του εξωτερικού, αλλά στη νυχτερινή ζωή της Ελλάδας, που δύο νεαροί bartender ονειρεύονται να δημιουργήσουν. Μας προκαλούν να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και να δοκιμάσουμε κοκτέιλ με ελληνικά προϊόντα, χωρίς καθόλου αλκοόλ, ακόμη και κοκτέιλ που… αντικαθιστούν το γλυκό. Πόσο εύκολο είναι όμως να αλλάξουν οι βραδινές μας επιλογές και να υιοθετήσουμε τη νέα μόδα των κοκτέιλ; Μένει να το ανακαλύψουμε στη μεγάλη έκθεση της Horeca που ανοίγει τις πύλες της στις 9 με 12 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, εκεί που για τέσσερις ημέρες θα χτυπά εκεί η καρδιά ολόκληρου του ξενοδοχειακού και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου.
Άρωμα Ελλάδας
Απόλαυση χωρίς ενοχές