Μπορεί η κατασκευή του να είχε ολοκληρωθεί εδώ και χρόνια, όμως το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Γρεβενών θα αρχίσει να λειτουργεί μόλις σε μικρό χρονικό διάστημα από τώρα.

Ο Δήμος περιμένει την αποπεράτωση των εργασιών παρέμβασης στους χώρους του Πάρκου έτσι ώστε να μπορέσει όταν εκείνο να ανοίξει, να προσφέρει τις κατάλληλες υπηρεσίες στους μικρούς επίδοξους οδηγούς. Αυτές θα περιλαμβάνουν τη δυνατότητα χρήσης 15 μικρών οχημάτων καθώς και 12 ποδηλάτων.

Παράλληλα, ο Δήμος Γρεβενών σε συνεργασία με τον σύλλογο μηχανικών Γρεβενών, θα καταβάλλουν προσπάθεια ώστε να διοργανωθούν εκπαιδευτικά σεμινάρια κυκλοφοριακής αγωγής για τα παιδιά.

Το εν λόγω Πάρκο επισκέφτηκε σήμερα και ο δήμαρχος Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο οποίος επεσήμανε πως μέρος του σχεδίου της αναδόμησης του χώρου, είναι η αξιοποίηση του μικρού αμφιθεάτρου και η μετατροπή του σε χώρο για παιδικές παραστάσεις και δραστηριότητες.

Τέλος, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής πρόκειται να φιλοξενηθεί και έκθεση του Προγράμματος Life, όπου μικροί επισκέπτες θα μπορούν να γνωρίσουν την άγρια πανίδα και χλωρίδα του τόπου.