Υλικά
Υλικά
Για 4-6 άτομα
12 κρέπες έτοιμες
5 ώριμες, αλλά όχι μαυρισμένες ή λιωμένες μπανάνες σε φετάκια
1 κούπα θρυμματισμένα καρύδια
¼ κούπας χυμό λεμονιού
Για τη σος καραμέλας
1/3 κούπας γάλα ζαχαρούχο
1/3 κούπας μέλι
2/3 κούπας κρέμα γάλακτος ζεστή
3 κουταλιές βούτυρο
2/3 κούπας καστανή ζάχαρη
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Για τη σος καραμέλας
Ρίξτε σε μια κατσαρόλα με βαρύ πάτο όλα τα υλικά, εκτός από την κρέμα και βράστε τα 3 λεπτά.
Ρίξτε κι ανακατέψτε τη ζεστή κρέμα. Κόψτε τις μπανάνες σε πολύ λεπτές φέτες κι αλείψτε τα με το χυμό λεμονιού.
Ρίχνετε μια κρέπα στην πιατέλα σερβιρίσματος, αραδιάστε επάνω φετάκια μπανάνας, περιχύστε τα με λίγη σος καραμέλας και πασπαλίστε με τα θρυμματισμένα καρύδια.
Καλύψτε με μια δεύτερη κρέπα κι επαναλάβετε τη διαδικασία, ώσπου να τελειώσουν όλες οι κρέπες.
Τελειώστε περιχύνοντας με σος και πασπαλίζοντας με καρύδια.