Υλικά
- αλάτι, πιπέρι
- ρίγανη
- 1 1/2 λεμόνι ,το χυμό του
- λιγότερο από μισή κούπας ελαιόλαδο
- 1 κιλό τηγανιά μοσχαρίσια
- λευκό κρασί
Εκτέλεση
Ρίχνουμε το λάδι μας στη κατσαρόλα να ζεσταθεί πολύ καλά και ρίχνουμε μέσα το κρέας και το σοτάρουμε καλά και να αλλάξει χρώμα.
Προσθέτουμε λευκό κρασί τόσο όσο να μισοσκεπάζει το κρέας μας. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε το φαγητό μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά και να μείνει μόνο με το λάδι δηλαδή για περίπου 25 λεπτά και 10 λεπτά σε χύτρα. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το χυμό του λεμονιού. Το φαγητό μας είναι έτοιμο!