Υλικά
- 450 γρ. κιμά από χοιρινά λουκάνικα
- 6 μεγάλα αυγά
- 2 φλ. τσαγιού γάλα 2%
- 1 κ. γλ. αλάτι
- 1 κ. γλ. μουστάρδα σε σκόνη
- 6 φέτες λευκό ψωμί σε κύβους
- 1 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί τσένταρ
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το λουκάνικο μέχρι να αποκτήσει καφετί απόχρωση. Τοποθετήστε σε πιάτο πάνω σε απορροφητικό χαρτί και αφήστε στην άκρη.
- Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε τα αυγά και ανακατέψτε με το γάλα, το αλάτι και τη μουστάρδα. Προσθέστε το ψωμί σε κύβους, το τυρί και το λουκάνικο και ανακατέψτε καλά.
- Αδειάστε το μείγμα σε ένα ελαφρώς λαδωμένο ταψί και τοποθετήστε στο ψυγείο για 8 ώρες ή όλη τη νύχτα.
- Βγάλτε το ταψί από το ψυγείο 30 λεπτά πριν το ψήσιμο. Ψήστε, ακάλυπτα, στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά ή μέχρι να βγει καθαρό ένα μαχαίρι μόλις το βάλετε στο κέντρο.