Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» σχολιάσαν τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα στις τηλεοπτικές κάμερες. Ο συνεργάτης του Happy Day, δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Όλοι καταλαβαίνουν ποιον ενοχλεί η παρουσία μου στο “Happy Day”. Αν καταλήξουμε σε ναυάγιο, που είναι πιθανό να συμβεί, φοβάμαι ότι κάποιος έχει βάλει το δάχτυλό του. Με το κανάλι μιλάμε τρεις μήνες και δεν έχουμε πλησιάσει ούτε ένα εκατοστό.
Είναι γνωστό ότι οι αποδοχές οι δικές μας δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές, το ξέρει όλη η πιάτσα και το συζητάει. Μιλάμε για έναν μισθό σερβιτόρου, σιγά!

Για τις συγκεκριμένες δηλώσεις ο Άρης Καβατζίκης, είπε:

«Αυτά που διεκδικείς, δεν τα διεκδικείς μπροστά στις κάμερες και τα μπάνερ, τα διεκδικείς από τα στελέχη των καναλιών. Μπορούσε και να μην απαντήσει. Πάντως τον μισθό των σερβιτόρων δεν τον παίρνει ο κύριος Παπανώτας, γιατί οι σερβιτόροι παίρνουν 600 και 700 ευρώ

Δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσει αυτή την υπερβολή, δεν είμαστε οι άνθρωποι της τηλεόρασης το κέντρο του κόσμο. Εμένα αυτή είναι η άποψή μου. Δεν απασχολεί κανέναν αν ο Γιώργος, ο Πέτρος ή ο Σάκης θα είναι το χρόνου στην τηλεόραση. Δεν είμαστε τόσο σημαντικές μονάδες, ούτε εξισωνόμαστε με τους σερβιτόρους που τους φεύγει το έντερο για να πάρουν αυτά τα λεφτά που παίρνουν. Αυτά με θυμώνουν γιατί πολλές φορές νιώθουμε ό,τι είμαστε παραπάνω σημαντικοί από όσο είμαστε».