Υλικά
- 1 φλ. τσαγιού τσιπ σοκολάτας
- 1 μικρό ώριμο αβοκάντο, σε πουρέ
- 2 κ. σ. σκόνη κακάο, ινδοκάρυδο, ψιλοκομένα καρύδια κ.α. για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
- Βάλτε τη σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να λιώσει.
- Εναλλακτικά, μπορείτε να τη λιώσετε σε μπεν μαρί.
- Προσθέστε τον πουρέ αβοκάντο σε λιωμένη σοκολάτα και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Καταψύξτε το μείγμα για 10 λεπτά και μόλις σφίξει αρκετά ώστε να μπορείτε να το πλάσετε πλάστε τις τρούφες.
- Τοποθετήστε τη γαρνιτούρα της επιλογής σας σε ένα μικρό μπολ και περάστε τις τρούφες από αυτό.
- Τοποθετήστε στο ψυγείο να κρυώσουν καλά και απολαύστε.
- Στο ψυγείο διατηρούνται έως και τέσσερις ημέρες, ενώ στην κατάψυξη έως και ένα μήνα.