Υλικά
Λένε πως τα κεφτεδάκια τα προτιμάμε έτσι όπως τα μάθαμε από το σπίτι μας, μόνο που η συνταγή της γιαγιάς δεν είναι απαραίτητα και η καλύτερη για την υγεία μας. Πώς γίνεται όμως να απολαμβάνουμε όλη τη γεύση της αγαπημένης μας συνταγής και να γίνουν ταυτοχρόνως πιο υγιεινοί οι κεφτέδες; Εύκολα, ψήνοντάς τους σε μια σχάρα στον φούρνο. Αυτό θα κάνει το έξτρα λίπος να στραγγίξει, χωρίς να χάσουμε ωστόσο τίποτα από τη γεύση. Ό,τι αγαπάμε στα κεφτεδάκια, το ροδοψημένο και καραμελωμένο εξωτερικό τους, αυτό θα παραμείνει όπως το ξέρουμε και το προτιμάμε.