Υλικά
- 2 φλ. τσαγιού σπυριά από ρόδι
- 1 1/2 φλ. τσαγιού κονιάκ άσπρο
- 1 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
- 1 ξύλο κανέλας
- Χυμό από μισό λεμόνι
- 10 γαρύφαλλα
Εκτέλεση
- Ρίξτε όλα τα υλικά σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
- Μόλις αρχίσει να βράζει το μείγμα αποσύρετε την κατσαρόλα από την φωτιά.
- Αφήστε για 24 ώρες στην άκρη και εν συνεχεία σουρώστε το μείγμα.
- Τοποθετήστε σε μπουκάλια και απολαύστε.