Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού σπυριά από ρόδι
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού κονιάκ άσπρο
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 1 ξύλο κανέλας
  • Χυμό από μισό λεμόνι
  • 10 γαρύφαλλα

Εκτέλεση

  1. Ρίξτε όλα τα υλικά σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
  2. Μόλις αρχίσει να βράζει το μείγμα αποσύρετε την κατσαρόλα από την φωτιά.
  3. Αφήστε για 24 ώρες στην άκρη και εν συνεχεία σουρώστε το μείγμα.
  4. Τοποθετήστε σε μπουκάλια και απολαύστε.