Υλικά
- 220 γρ. χουρμάδες
- 85 γρ. ξηροί καρποί της αρεσκείας σας
- 120 γρ. βρώμη
- 20 γρ. κακάο χωρίς ζάχαρη
Εκτέλεση
- Μουλιάστε τους χουρμάδες σε ένα μπολ σε ζεστό νερό.
- Τοποθετήστε τους ξηρούς καρπούς σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και χτυπήστε με τη βρώμη και το κακάο.
- Σουρώστε τους χουρμάδες και προσθέστε τους στον επεξεργαστή τροφίμων (μην ξεχάσετε να βγάλετε το κουκούτσι).
- Χτυπήστε ξανά και αν το μείγμα είναι πολύ συμπαγές προσθέστε 3- 4 κουταλιές της σούπας νερό. Ξαναχτυπήστε.
- Στρώστε μία μακρόστενη φόρμα για κέικ με λαδόκολλα και απλώστε ομοιόμορφα το μείγμα.
- Τοποθετήστε στο ψυγείο για 2- 4 ώρες.
- Ξεφορμάρετε, κόψτε και απολαύστε.