Υλικά

  • 1 φλ. τσαγιού βούτυρο λιωμένο
  • 2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 1/2 φλ. σταγιού κακάο σε σκόνη
  • 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 4 αβγά
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 1/2 φλ. τσαγιού μισά καρύδια

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175 βαθμούς και βουτυρώστε ελαφρά ένα ταψί 23 εκ.
  2. Σε ένα μπολ τοποθετήστε το βούτυρο, τη ζάχαρη, το κακάο σε σκόνη, τη βανίλια, τα αβγά, το αλεύρι, το μπείκιν πάουντερ και το αλάτι και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Τοποθετήστε το μείγμα στο ταψί και διακοσμήστε με τα καρύδια.
  4. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο γαι 20- 30 λεπτά.
  5. Αφήστε να κρυώσει και σερβίρετε. Μπορείτε να συνοδεύσετε με μία μπάλα παγωτού.