Υλικά
- 1 φλ. τσαγιού βούτυρο λιωμένο
- 2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
- 1/2 φλ. σταγιού κακάο σε σκόνη
- 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
- 4 αβγά
- 1 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/2 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 1/2 φλ. τσαγιού μισά καρύδια
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175 βαθμούς και βουτυρώστε ελαφρά ένα ταψί 23 εκ.
- Σε ένα μπολ τοποθετήστε το βούτυρο, τη ζάχαρη, το κακάο σε σκόνη, τη βανίλια, τα αβγά, το αλεύρι, το μπείκιν πάουντερ και το αλάτι και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Τοποθετήστε το μείγμα στο ταψί και διακοσμήστε με τα καρύδια.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο γαι 20- 30 λεπτά.
- Αφήστε να κρυώσει και σερβίρετε. Μπορείτε να συνοδεύσετε με μία μπάλα παγωτού.