Υλικά
- 6 αβγά βρασμένα (κομμένα στη μέση)
- 1/4 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
- 1 κ. γλ. ξίδι ριζιού
- 1/2 κ. γλ. άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 κ. γλ. μουστάρδα
- 1/4 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
- Αλάτι
- Πάπρικα (προαιρετικά για το γαρνίρισμα)
Εκτέλεση
- Βγάλτε τους κρόκους από τα αβγά, τοποθετήστε τους σε ένα μπολ και αφήστε στην άκρη τα ασπράδια.
- Ρίξτε στο μπολ τη μαγιονέζα, το ξίδι, τον άνηθο, τη μουστάρδα, τη σκόνη σκόρδου και το αλάτι και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Με τη βοήθεια ενός κουταλιού γεμίστε τους κρόκους με το μείγμα και γαρνίρετε με άνηθο ή λίγη πάπρικα.
- Αφήστε στο ψυγείο να κρυώσουν για περίπου 2 ώρες.