Υλικά
- 190 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κ. σ. χυμό λάιμ
- Λίγο πιπέρι
- 1 κ. γλ. τσίλι
- 1 αβοκάντο σε κομμάτια
- 2 φιλέτα κοτόπουλο βρασμένα και κομμένα σε κομμάτια
- 1 κλωνάρι σέλερι κομμένο σε κύβους
- 2 κ. σ. κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
- Αλάτι
- Κόλιανδρο για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
- Τοποθετείστε σε ένα μπλέντερ το γιαούρτι, το χυμό από λάιμ το αλάτι και το τσίλι και χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Προσθέστε το μισό αβοκάντο και ξαναχτυπήστε.
- Σε ένα μπολ τοποθετείστε το κοτόπουλο, τη σος γιαουρτιού που μόλις φτιάξατε, το σέλερι και το υπόλοιπο αβοκάντο, το κρεμμύδι και το αλάτι και ανακατέψτε καλά.
- Σερβίρετε σε δύο φέτες ψωμί και γαρνίρετε με φρέσκο κόλιανδρο.