Υλικά

  • 190 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 1 κ. σ. χυμό λάιμ
  • Λίγο πιπέρι
  • 1 κ. γλ. τσίλι
  • 1 αβοκάντο σε κομμάτια
  • 2 φιλέτα κοτόπουλο βρασμένα και κομμένα σε κομμάτια
  • 1 κλωνάρι σέλερι κομμένο σε κύβους
  • 2 κ. σ. κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
  • Αλάτι
  • Κόλιανδρο για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

  1. Τοποθετείστε σε ένα μπλέντερ το γιαούρτι, το χυμό από λάιμ το αλάτι και το τσίλι και χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  2. Προσθέστε το μισό αβοκάντο και ξαναχτυπήστε.
  3. Σε ένα μπολ τοποθετείστε το κοτόπουλο, τη σος γιαουρτιού που μόλις φτιάξατε, το σέλερι και το υπόλοιπο αβοκάντο, το κρεμμύδι και το αλάτι και ανακατέψτε καλά.
  4. Σερβίρετε σε δύο φέτες ψωμί και γαρνίρετε με φρέσκο κόλιανδρο.