Υλικά
- 1 κ. σ. βούτυρο
- 1 κούπα τσαγιού κομμένο κρεμμύδι
- 1/2 κούπα τσαγιού σέλερι
- 400 γρ. ζωμό κοτόπουλο
- 400 γρ. ζωμό λαχανικών
- 250 γρ. στήθος κοτόπουλο μαγειρεμένο
- 1 1/2 κούπα τσαγιού νουντλς αυγού
- 1 κούπα τσαγιού καρότα κομμένα σε φέτες
- 1/2 κ. γλ. ξερό βασιλικό
- 1/2 κ. γλ. ξερή ρίγανη
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Τοποθετείστε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και λιώστε το βούτυρο.
- Σοτάρετε το κρεμμύδι και το σέλερι για πέντε λεπτά, μέχρι να στεγνώσουν.
- Προσθέστε το ζωμό κοτόπουλο και το ζωμό λαχανικών, το στήθος κοτόπουλου, τα νουντλς, τα καρότα, το βασιλικό, τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι.
- Ανακατέψτε και αφήστε να πάρουν μία βράση.
- Χαμηλώστε τη φωτιά και σιγοβράστε για 20 λεπτά.