Υλικά
- 11/2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις,
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο,
- 2 κ.σ. ρακή ή ένα σφηνάκι μπύρα,
- ½ κ.γ. ζάχαρη,
- λίγο αλάτι.
Η μεγάλη γιορτή της 25ης Μαρτίου είναι κοντά και το παραδοσιακό, ελληνικό τραπέζι επιβάλλει μπακαλιάρο σκορδαλιά και λευκό, καλό κρασί. Η αγαπημένη σεφ Ελένη Ψυχούλη μας προτείνει τον πιο νόστιμο μπακαλιάρο με τραγανό κουρκούτι και την πιο βελούδινη και απολαυστική σκορδαλιά που φάγατε ποτέ.
Και η Ελληνικά Κελλάρια έρχεται να απογειώσει το γεύμα σας με το ποιοτικό αλλά οικονομικό λευκό κρασί της σειράς Αλλοτινό. (Αναλυτικά η συνταγή στο τέλος)