Υλικά
- 500 γρ. πατάτες baby
- Αλάτι, πιπέρι
- Λίγο ελαιόλαδο
- 500 γρ. ξινή κρέμα
- 100 γρ. τριμμένο τσένταρ
- 8 φέτες μπέικον
- Ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε τις πατάτες σε ένα ταψί, αλατοπιπερώστε, γαρνίρετε με ελαιόλαδο και ψήστε μέχρι να μαλακώσουν εσωτερικά.
- Κόψτε μια σχισμή σε κάθε πατάτα και βγάλτε λίγη από την ψίχα της.
- Σοτάρετε το μπέικον και αφήστε να στεγνώσει σε ένα χαρτί. Στη συνέχεια ψιλοκόψτε το.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε την ξινή κρέμα και το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο, μαζί με αλάτι και πιπέρι.
- Τοποθετήστε το μείγμα σε κάθε baby πατάτα και γαρνίρετε με τριμμένο τσένταρ και μπέικον.