Υλικά

  • 1 στήθος κοτόπουλο
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι ανάλογα τη γεύση
  • 1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1/2 κ. γλ. πάπρικα
  • 1/2 κ. σ. flakes τσίλι
  • Ξυλάκια για σουβλάκια

Εκτέλεση

  1. Κόψτε το στήθος κοτόπουλο στη μέση και κόψτε κάθε κομμάτι κατά μήκος. Κόψτε κάθε λωρίδα κοτόπουλου σε κύβους.
  2. Τοποθετήστε τις μπουκιές κοτόπουλου σε ένα μπολ, γαρνίρετε με ελαιόλαδο και προσθέστε αλάτι και πιπέρι, το σκόρδο σε σκόνη, την πάπρικα και τα flakes τσίλι.
  3. Ανακατέψτε καλά και τοποθετήστε τις μπουκιές κοτόπουλο στα ξυλάκια.
  4. Ψήστε στο γκριλ μέχρι το κοτόπουλο να μην είναι εσωτερικά ροζ.