Υλικά
- 1 στήθος κοτόπουλο
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι ανάλογα τη γεύση
- 1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
- 1/2 κ. γλ. πάπρικα
- 1/2 κ. σ. flakes τσίλι
- Ξυλάκια για σουβλάκια
Εκτέλεση
- Κόψτε το στήθος κοτόπουλο στη μέση και κόψτε κάθε κομμάτι κατά μήκος. Κόψτε κάθε λωρίδα κοτόπουλου σε κύβους.
- Τοποθετήστε τις μπουκιές κοτόπουλου σε ένα μπολ, γαρνίρετε με ελαιόλαδο και προσθέστε αλάτι και πιπέρι, το σκόρδο σε σκόνη, την πάπρικα και τα flakes τσίλι.
- Ανακατέψτε καλά και τοποθετήστε τις μπουκιές κοτόπουλο στα ξυλάκια.
- Ψήστε στο γκριλ μέχρι το κοτόπουλο να μην είναι εσωτερικά ροζ.