Ξυπνάς και λιγουρεύεσαι ένα αλμυρό πρωινό; Τότε σου έχουμε την τέλεια επιλογή, για όλα εκείνα τα πρωινά που οι αλμυρές λιγούρες σου βαράνε κόκκινο, αλλά ο χρόνος σου είναι κάπως περιορισμένος. Το σάντουιτς γεμάτο πρωτεΐνη, φυτικές ίνες και καλά λιπαρά, όχι μόνο μπορείς να το απολαύσεις και ενώ βρίσκεσαι στο δρόμο για τη δουλειά, αλλά θα σε κρατήσει και χορτάτο για ώρες.

Θα χρειαστείς:

2 φέτες ψωμί του τοστ
2 αυγά
Μοτσαρέλα
½ αβοκάντο
3 φέτες ντομάτα
1 χούφτα baby σπανάκι
κρέμα βαλσάμικο
Αλατοπίπερο

@patiispage

Perfect if you don’t have much time in the morning but still want something filling and satisfying🤤🥑✨ Ingredients: – 2 brioche toasts – 2 eggs – mozzarella – tomatoes – 1/2 avocado – handful baby spinach – balsamico dressing – salt & pepper to taste 530kcal | 30g proteins | 38g carbs | 30g fats #breakfastsandwich #easybreakfast #healthybreakfast #quickbreakfast #breakfastidea #healthymeal #intuitiveeating #wholefoods #foodisfuel #fuelyourbody #healthyeating #diet #nutrition #breakfastrecipe #recipeidea #avocadotoast #mozzarella #tomatoes #avocado #omelette

♬ original sound – ✮

Εκτέλεση

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι θα ρίξεις τα αυγά τα οποία θα έχεις χτυπήσει μαζί και με το αλατοπίπερο. Μέσα στο τηγάνι θα βάλεις και τις φέτες του τοστ, για να ποτίσουν. Γύρνα τις φέτες για να ψηθούν καλά και από τις δύο πλευρές. Τώρα βάλε στις φέτες σου τα υπόλοιπα υλικά, κλείσε το σάντουιτς και έχεις έτοιμο ένα πρωινό με 30γρ. πρωτεΐνης!