Τρεις servers του Warhammer Online αναμένεται να κλείσουν μέσα στο επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα. Οι δύο από αυτοί είναι Αμερικανικοί, ενώ αυτός που αφορά εμάς είναι ο Ευρωπαϊκός Carroburg.

Η Mythic, η εταιρεία που ανέπτυξε τον τίτλο, θα προσφέρει δωρεάν μετακίνηση του πληθυσμού στον server Drakenwald. (Βέβαια, αν κάποιος θέλει θα μπορεί να μετακινηθεί και αλλού, αλλά σε αυτήν την περίπτωση θα πληρώνει.) Επιπλέον, για να μην υπάρξουν τεχνικής φύσης ζητήματα με τους χαρακτήρες, ο Drakenwald θα επιτρέπει την ύπαρξη χαρακτήρων κι από τις δύο παρατάξεις σε ένα λογαριασμό, ενώ ο αριθμός των χαρακτήρων που θα μπορούν να έχουν οι παίκτες θα αυξηθεί στους 20. Κάτι που αξίζει επίσης να αναφερθεί, είναι ότι η Mythic θα προσφέρει τη δυνατότητα στους guild leaders να μεταφέρουν αυτόματα όλα τα μέλη του guild τους στον νέο server.

Η ίδια η Mythic αναφέρει σχετικά στο επίσημο website του Warhammer Online: “Η εμπειρία των συνδρομητών μας είναι κάτι που εκτιμούμε ιδιαίτερα. Δεν κάνουμε αυτού του είδους τις αλλαγές χωρίς να το έχουμε σκεφτεί καλά. Υπάρχουν πολλά στατιστικά στοιχεία και αναλύσεις που συνοδεύουν πάντα αυτού του είδους τις αποφάσεις. Πιστεύουμε πως αυτές οι αλλαγές θα διαβεβαιώσουν ότι οι επιλογές που προσφέρει ο κάθε server διευκολύνουν την καλύτερη RvR εμπειρία της αγοράς.”

Θυμίζουμε ότι το Warhammer Online κυκλοφόρησε το 2008 και πολλοί θεωρούσαν ότι το World of Warcraft θα έβρισκε τον πρώτο σοβαρό ανταγωνιστή του. Δυστυχώς, σήμερα το παιχνίδι της Mythic προσφέρεται ουσιαστικά δωρεάν.

Πηγή: pcmaster.gr