Το Citycom 300i της SYM έχει δημιουργήσει τη δική του τάση στην αγορά των scooter 300 κ.εκ. με μεγάλους τροχούς. Πρόσφατα το μοντέλο δέχθηκε αισθητικές και χρωματικές παρεμβάσεις οι οποίες ανανέωσαν το χαρακτήρα του και την εμφάνισή του.

Η ανανέωση του Citycom όμως, δε σταμάτησε στο αισθητικό κομμάτι. Σήμερα, το 300άρι scooter της SYM εφοδιάζεται με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS, εξελίσσοντας το σύστημα φρένων του οχήματος.

Το Citycom 300i CBS διαθέτει εμπρός δίσκο 260 χιλ., ενώ το πίσω φρένο αποτελείται από ένα δίσκο 260 χιλ. που συνδυάζεται με το μπροστινό σύστημα κάθε φορά που ενεργοποιείται η πίσω δαγκάνα, προσδίδοντας στο scooter πραγματική αίσθηση ασφάλειας.

Το Citycom 300i CBS έχει σχεδιαστεί για να δώσει όχι μόνο τη μέγιστη ευελιξία και ασφάλεια αλλά και περισσότερους χώρους. Εργονομικά, η ποδιά του Citycom300i προσφέρει μεγάλο χώρο για τα πόδια του αναβάτη.

Η άνετη σέλα με τη χρήση κόκκινης ραφής, προσδίδει στο Citycom300i μία επιπλέον σπορ νότα στον ήδη σύγχρονο χαρακτήρα του μοντέλου. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι αρκετά μεγάλος για να φιλοξενήσει ένα full face κράνος και μικροπράγματα.

Διαθέτει πάνελ με ψηφιακά όργανα και δύο δυνατούς προβολείς ενώ πλήρης είναι ο περιφερειακός εξοπλισμός του. Διαθέτει κεντρικό διακόπτη ασφαλείας, παροχή 12V φόρτισης κινητού και αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη με κουμπί για εύκολο άνοιγμα και ψηλή ζελατίνα στον στάνταρ εξοπλισμό.

Η τιμή του Citycom 300i CBS, προσφέρεται με σημαντική έκπτωση στη τιμή μετρητοίς, στα 3.595 ευρώ.