Την αποχώρησή του από τη νέα σειρά του Alpha «Άγιος Έρωτας» ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης Σπύρος Μιχαλόπουλος, ο οποίος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, γνωστοποίησε ότι οι λόγοι είναι προσωπικοί.

Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος αποφάσισε να αποχωρήσει από τη σειρά για προσωπικούς λόγους (όχι υγείας), χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υπόλοιπους συντελεστές. «Αγαπητοί φίλοι. Για προσωπικούς λόγους, όχι υγείας, αποχωρώ από τη σκηνοθεσία της σειράς του Άλφα, Άγιος Έρωτας. Σας ευχαριστώ όλους για τη θερμή στήριξη. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα και να συνεχίσετε να βλέπετε τη σειρά. Καλή αντάμωση» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο σκηνοθέτης.

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» συνάντησε τη Δανάη Παππά που πρωταγωνιστεί στον «Άγιο Έρωτα» και σχολίασε για την αποχώρηση του σκηνοθέτη: «Όλα είναι καλά. Συνέβησαν κάποια πράγματα, ο κύριος Μιχαλόπουλος έπρεπε να φύγει για δικούς του λόγους. Εγώ δεν είμαι σε θέση να μιλήσω για αυτό το πράγμα. Απ΄ ό,τι έχω καταλάβει όλα είναι καλά. Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν κανονικά απ΄ όσο ξέρω, ακόμα δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Δεν έχουμε επικοινωνήσει με τον κύριο Μιχαλόπουλο. Θεωρώ ότι είμαστε μία ομάδα και κάθε εμπόδιο για καλό. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να είμαστε όλοι καλά».