Από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής βρέθηκε η Σία Κοσιώνη στις επάλξεις προκειμένου να παρουσιάσει τα αποτελέσματα για το ΠΑΣΟΚ στον δεύτερο γύρο της εκλογικής του αναμέτρησης για την ανάδειξη νέας ηγεσίας. Κατά τη διάρκεια της ροής, ωστόσο, μια σύνδεση με την Χαριλάου Τρικούπη έμελλε να πραγματοποιηθεί με ένα θορυβώδες ευτράπελο.

Ειδικότερα, την ώρα που η Δέσποινα Βλεπάκη έδινε το ρεπορτάζ από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, το πλάνο έδειξε μια γυναίκα σε μεγάλη ηλικία να προσπαθεί με μπουνιές και κλωτσιές να περάσει από τα σώματα. «Αφήστε με, αφήστε με» φώναζε με αποτέλεσμα, εύλογα, να προκαλέσει την έκπληξη τόσο των παρευρισκομένων δημοσιογράφων όσο και της Σίας Κοσιώνη από το στούντιο του ΣΚΑΪ.

«Ωχ, τι γίνεται εκεί; Κάτι γίνεται» αναφώνησε αμέσως η δημοσιογράφος και άνκοργουμαν με την ρεπόρτερ να αποκρίνεται ως εξής. «Α, ναι… Είναι η κα. Λουκά εδώ».

Α ναι. Είχαμε καιρό να την δούμε! Η κα. Λουκά δεν έχει πάει εκεί για να πανηγυρίσει, φαντάζομαι, την ακούω δυσαρεστημένη» υπογράμμισε η Σία Κοσιώνη για να συνεχίσει η Δέσποινα Βλεπάκη να δίνει το ρεπορτάζ για το ΠΑΣΟΚ από τα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη