Το 2009 στη Γερμανία εκτυλίχθηκε μια συγκλονιστική υπόθεση, σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», καθώς μία μητέρα χρησιμοποίησε πανάκια και σκότωσε τα τρία παιδιά της, χωρίς να γίνει αντιληπτή από κανέναν. Με βάση όσα ανέφερε η εκπομπή του Mega, πρόκειται για την υπόθεση της Ναταλίας Μ., που σκότωσε την Κατερίνα που ήταν 2 εβδομάδων, τον Ντάνιελ ο οποίος ήταν σχεδόν 6 εβδομάδων και τον Ντένις που ήταν 3 μηνών.

Οι αρχές θεώρησαν ύποπτη την μητέρα, επειδή ήταν μπροστά και μόνη σε όλους τους θανάτους, όμως δεν μπόρεσαν να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους. Έτσι, ξεκίνησαν έρευνες για να αποκλείσουν όλα τα ενδεχόμενα, όπως την περίπτωση να υπήρχε γενετικό πρόβλημα στην οικογένεια.

Παρόλα αυτά, ποτέ δεν μπόρεσαν να δέσουν πλήρως το κουβάρι της υπόθεσης, μέχρι που ένας ντετέκτιβ αποφάσισε να κατηγορήσει ευθέως την μητέρα. «Την κατηγόρησα και της είπα ότι πιστεύω ότι ο σύζυγος της και η ίδια εμπλέκονται στη δολοφονία των παιδιών», υποστήριξε ντετέκτιβ, σύμφωνα με το «Live News». «Έκλεισε το στόμα των παιδιών με το πανάκι για τα σάλια κρατώντας ταυτόχρονα τη μύτη τους περιμένοντας να πεθάνουν», ανέφερε στη συνέχεια.

Όπως σημείωσε η εκπομπή του Mega λοιπόν, η Ναταλία Μ. καταδικάστηκε τον Μάρτιο του 2012 σε οκτώ χρόνια κάθειρξη, ενώ η δίκη άρχισε ξανά ένα χρόνο αργότερα με τους εφέτες να αποφασίζουν την ισόβια κάθειρξη.