Οι γοητευτικές γυναικείες φιγούρες που φιλοτεχνεί ο Hula εξακολουθούν να βυθίζονται στο νερό.

Ο Σον Γιόρο, αυτό είναι το βαφτιστικό του, με καταγωγή από τη Χαβάη και εγκατεστημένος πια στη Νέα Υόρκη, είχε στο παρελθόν κοσμήσει τσιμεντένιες επιφάνειες, ναυάγια και παγόβουνα που λιώνουν.

Ο Hula συνεχίζει πάνω στο κανό του το ταξίδι να εντοπίσει επιφάνειες που μπορούν να φιλοξενήσουν τα συναισθήματα των εκφραστικών γυναικείων μορφών του.

hula_paints2

Τα πιο πρόσφατα έργα αυτού του καλλιτέχνη δρόμου είναι τα LEWA και HEAU, καθώς και μια «εγκατάσταση παγετώνα» σε συνεργασία με το instagram για το Διεθνές Φεστιβάλ Δημιουργικότητας Cannes Lions που διοργανώνεται στο δεύτερο μισό του Ιουνίου, κάθε χρόνο, στη γαλλική πόλη.

hula_paints3

Αν και η «εγκατάσταση παγετώνα» είναι σε εσωτερικό χώρο, τα στοιχεία που χρησιμοποιεί είναι από τη φύση: Ένα γυναικείο πρόσωπο, με κλειστά μάτια (κοιμάται; για πάντα;) σκισμένο στη μέση, το κάθε μισό ζωγραφισμένο σε μισό κομμάτι παγετώνα (ο οποίος και αυτός με τη σειρά του έχει κοπεί στη μέση).

«Η» Lewa, σε εγκαταλελειμμένες αποβάθρες, με το νερό να έχει φτάσει την αριστερή άκρη των γεμάτων χειλιών της, σαν να προσπαθεί να πετάξει έξω απ’ το νερό. Και να μην τα καταφέρνει.

hula_paints4

Σε μια τελείως διαφορετική διάθεση, «η» Heau αποπνέει την ασφυξία κάποιου που είναι κλεισμένος σε ένα κουτί: Με τις λαδομπογιές του – ο Hula δουλεύει μόνο με λαδομπογιές -, ο καλλιτέχνης δρόμου ζωγράφισε κάτω από τη γέφυρα Royal Park,στο West Palm Beach, στη Φλόριντα.

Δύο κέντρα ενεργοποιούν τα έργα του Hula: Μια υπόκωφη, έντονη συναισθηματική αντίδραση. Και μια διάθεση για συζήτηση για το φυσικό περιβάλλον (και το επίφοβο μέλλον του;).

hula_paints5

hula_paints6

hula_paints7

hula_paints8

hula_paints9

hula_paints10