Για την πολυσυζητημένη εμφάνιση της Ματούλας Ζαμάνη όσο και για τις αλλαγές που έφερε ο ερχομός του δεύτερου της παιδιού στην καθημερινότητα της, μίλησε η Κατερίνα Στικούδη.

«Θεωρώ έκφραση το γυμνό σώμα. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι περίεργο, το μυαλό μας κάνει περίεργες σκέψεις. Ειδικά πάνω σε μια σκηνή, εκεί, υπάρχει και η απελευθέρωση. Εκεί ο καθένας κάνει κάτι γιατί το αισθάνεται και γιατί θέλει να επικοινωνήσει κάτι. Μην κρίνεις για να μην κριθείς. Πολλοί κουνάμε το δάχτυλο ο ένας στον άλλον και πολλές φορές για πράγματα που δεν έχουν νόημα. Αφήνουμε τα σοβαρά, κοιτάμε τα επιφανειακά και δεν πάμε μπροστά» είπε η τραγουδίστρια, μιλώντας με αφορμή τα γυρίσματα του νέου της βίντεοκλιπ, στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου».

«Τώρα με τα δυο παιδιά είναι η καθημερινότητα… μαραθώνιος! Τρέχουμε να προλάβουμε τα πάντα! Να φάνε όλα, να παίξουμε, να κάνουμε τις δραστηριότητες, να χώσω κάπου και μια ωρίτσα το γυμναστήριο για να προλάβω να πάω. Όλα όμως γίνονται γιατί έχω εξαιρετικό σύζυγο. Είναι καταπληκτικός ο Βαγγέλης, δίπλα μου σε όλα» είπε ακόμα η Κατερίνα Στικούδη.