Αγωνία και συναισθηματική ένταση που δεν θα αφήσουν κανέναν ανεπηρέαστο, φέρνει το αποψινό επεισόδιο της «Γης της ελιάς».
Απόψε στις 21:50, στο MEGA.
Η Αριάδνη μαθαίνει για τον πυροβολισμό του Κουράκου και τρέχει στο νοσοκομείο. Η σφαίρα τον έχει βρει στον αριστερό νεφρό κι όλο το χωριό σπεύδει να δώσει αίμα. Ο Μιχάλης είναι από τους πρώτους που συμπαραστέκονται στην Αριάδνη, σε αντίθεση με τον Στάθη που συνεχίζει να κρατάει σκληρή στάση. Οι εκδρομείς στο Παρίσι απολαμβάνουν αμέριμνοι το ταξίδι τους, μιας και η Αριάδνη ζητά από τη Χάιδω να μην ενημερώσουν τη Βασιλική. Ο Στάθης πηγαίνει πάλι στη λέσχη και αυτή τη φορά χάνει πολλά χρήματα. Ο Τζον επιστρέφει στη Μάνη και βάζει τη Φιλιώ τιμωρία για τη συμπεριφορά της. Η Αρετή αλλάζει ρότα κι αρχίζει να ξοδεύει αλόγιστα, ενώ ενημερώνει την Κούλα ότι αποκλήρωσε τα παιδιά της.
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Αντωνία Χαραλάμπους, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Νίκος Κοσώνας, συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου, Ήβη Νικολαΐδου, Νικόλ Χριστοδούλου, Ζωή Γεράζη, Βάσω Παύλου, Ντόρις Κυριακίδου, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, Χαριτίνη Ηλιάδου, Βαρβάρα Ντέσκα, Κλειώ Κοντόκαλου, Αλεξάνδρα Ντούνη