Η Heidi Klum έχει δηλώσει πως το κλειδί για να ντύνεται μια γυναίκα κομψά και σέξι ταυτόχρονα, είναι να μην προσπαθεί πάρα πολύ, καθώς θεωρεί πώς πραγματικά σέξι είναι το ανεπιτήδευτο. Τόνισε ότι φαίνεται όταν κάποια νιώθει άνετα με το σώμα της, ενώ κατέληξε στο ότι αν τελοσπάντων πρέπει να δώσει συγκεκριμένη συμβουλή, αυτή είναι κάθε γυναίκα να ντύνεται με ρούχα που την κάνουν να νιώθει άνετα και ταιριάζουν στο χαρακτήρα της.

Εμείς, ωστόσο, θα σταθούμε σε μια απάντηση που έδωσε σε συνέντευξή της σχετικά με το πώς πρέπει μια γυναίκα να επιλέξει τα εσώρουχά της, αλλά και τη συμβουλή της για το πώς να διαλέξει ένας άνδρας για τη σύντροφό του, καθώς η Heidi Klum έχει υπάρξει άγγελος της Victoria’s Secret – κι αν δεν ξέρει αυτή, τότε ποια;

H Heidi Klum λοιπόν είπε πως προτιμά τα εσώρουχα χωρίς ραφές για να μην διαγράφουν κάτω από τα ρούχα, αλλά και τα μικροσκοπικά κιλοτάκια. Θεωρεί πως το να φοράει μια γυναίκα όμορφα εσώρουχα μια καθημερινή ημέρα, ακόμη και μέσα από τη φόρμα της γυμναστικής της, έχει πλάκα και την κάνει να αισθάνεται όμορφη. Δε χρειάζεται πάντα μια ιδιαίτερη περίσταση για να βάλεις ένα σετ εσωρούχων με πολυτελή δαντέλα και διαφάνεια. Μπορείς να το κάνεις κάθε μέρα μόνο για σένα.

Όσο για τη συμβουλή της προς τους άνδρες που θέλουν να κάνουν δώρο ένα σετ εσωρούχων στη σύντροφό τους, η Heidi Klum ήταν ξεκάθαρη: «Αγοράστε μικρό νούμερο. Είναι προτιμότερο να της χαρίσετε ένα μικρότερο νούμερο εσώρουχα από εκείνο που φοράει, παρά ένα μεγαλύτερο. Αν δεν της κάνει, θα μπορέσει να το επιστρέψει και να πάρει το σωστό. Αν της αγοράσετε μεγαλύτερο νούμερο, θα πρέπει να βρείτε πάρα πολλές δικαιολογίες για να απαντήσετε στις ερωτήσεις που θα σας κάνει».