Η Kryolan Hellas είναι η μοναδική εταιρία, που διαθέτει στην ελληνική αγορά από το 1989, μία τεράστια γκάμα προϊόντων επαγγελματικού μακιγιάζ υψηλής ποιότητας (14000 κωδικοί), που καλύπτουν πλήρως τις ειδικές ανάγκες του μακιγιάζ στο θέατρο, την τηλεόραση, τον κινηματογράφο, τη μόδα, το μακιγιάζ προσώπου και σώματος (face/body painting) και πλήρη σειρά special effects.

Τα προϊόντα της σειράς Αquacolor απόλυτα ελεγμένα, με πιστοποίηση ECARF, χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο για ζωγραφική προσώπου (face painting) σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Η σειρά Aquacolor είναι υδατοδιαλυτό make-up που χρησιμοποιείται πολύ εύκολα με πινέλα, σπόγγο ή ακόμα και με τα χέρια και την προσθήκη νερού για να δημιουργήσει ζωγραφιές στο πρόσωπο και στο σώμα. Αφαιρείται από το πρόσωπο με νερό και δεν αφήνει λεκέδες στα ρούχα.

Η Kryolan κατόπιν συνεννόησης διοργανώνει ειδικά σεμινάρια για παιδαγωγούς και animators παιδικών πάρτυ και παιδότοπων που ενδιαφέρονται να μάθουν τεχνικές εφαρμογής και δημιουργία βασικών μοτίβων face painting για παιδικά πρόσωπα.

Το Βραβείο ECARF στη σειρά AQUACOLOR της KRYOLAN!

Το ECARF απονέμει το βραβείο έγκρισης σε όλα τα προϊόντα της σειράς AQUACOLOR επειδή:

• έχει αποδειχτεί ότι αυτά ανακουφίζουν και/ή βελτιώνουν την κατάσταση της επιδερμίδας ανθρώπων με αλλεργία.
• και έχει διαπιστωθεί ότι είναι ειδικά σχεδιασμένα για ευαίσθητο δέρμα και για ασθενείς που πάσχουν από νευροδερματίτιδα.

Το φθινόπωρο του 2009, πραγματοποιήθηκε εντατικός εργαστηριακός και κλινικός έλεγχος στα προϊόντα της KRYOLAN, στον οποίο συμμετείχαν άτομα που έπασχαν από νευροδερματίτιδα και εκζέματα στο πρόσωπο. Ο έλεγχος αφορούσε ειδικά όλα τα προϊόντα της κλασικής σειράς AQUACOLOR της KRYOLAN. Το δέρμα των συμμετεχόντων εξετάστηκε πριν τους ελέγχους και μετά από μια εβδομάδα χρήσης των προϊόντων.

Τα αποτελέσματα
: αποδείχθηκε ότι όλα τα προϊόντα είναι «καλά» ή «πολύ καλά». Μετά από μια εβδομάδα, η κατάσταση του δέρματος δεν είχε αλλάξει, ή παρουσίαζε και τάση βελτίωσης. Το ECARF ιδρύθηκε το 2003 και απονέμει δωρεάν το βραβείο έγκρισης σε προϊόντα που διατίθενται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι μη κερδοσκοπικό, ευαγές ίδρυμα και έχει τα γραφεία του στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Charite στο Βερολίνο. Ειδικεύεται στην έρευνα, διάγνωση και θεραπεία της αλλεργίας. Επικεφαλής του είναι ο Dr. Torsten Zuberbier, ενώ το ίδρυμα αυτό είναι μέλος του Παγκόσμιου Δικτύου για την αλλεργία και το άσθμα (GA2LEN) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μια ωραία… πεταλούδα με Αquacolor Make-up της Κryolan!


Δείτε περισσότερες συμβουλές από την Kryolan Hellas

  Kryolan Hellas

  KryolanHellas

  kryolan.gr