Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Μπέττυ Μαγγίρα σε μια πρωινή της βόλτα στην πόλη και η παρουσιάστρια κρατούσε μια πολύ πρακτική τσάντα σε μπεζ απόχρωση με την υπογραφή Marc Jacobs.

Πρόκειται για μια τσάντα daywear από βαμβάκι που διαθέτει και λουρί για να φορεθεί ως crossbody, κάτι που την κάνει ιδιαίτερα πρακτική, καθώς αφήνει τα χέρια να κινηθούν ελεύθερα. Έχει μεσαίο μέγεθος και μπορεί να χωρέσει μέσα αρκετά απαραίτητα πράγματα που έχουμε καθημερινά ανάγκη.

Η συγκεκριμένη τσάντα συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που κάθε σύγχρονη γυναίκα επιθυμεί, καθώς είναι καθημερινή, βολική, επώνυμη, αλλά ταυτόχρονα η τιμή της δεν είναι απαγορευτική για όσες θέλουν να κρατήσουν ένα αξεσουάρ με την υπογραφή ενός διάσημου σχεδιαστή και όχι no name.

Η Μarc Jacobs Tote Bag κοστίζει 225 ευρώ και στο συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει με όλες τις εμφανίσεις, ενώ το λουρί της είναι αφαιρούμενο σε περίπτωση που θέλετε να την κρατήσετε αποκλειστικά ως handbag.

Βγαίνει, ωστόσο, και σε άλλα χρώματα καθώς και υλικά, για να επιλέξετε αυτό της αρεσκείας σας. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια άνετη τσάντα που θα σας λύσει τα χέρια κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Marc Jacobs THE MEDIUM TOTE 225,00 €