Νόστιμη και οικονομική, η πιο εύκολη παραλλαγή του αγαπημένου μας γλυκού

Υλικά:
1/4 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλ. ζάχαρη
1 φλ. σπορέλαιο
1 φλ. σιμιγδάλι ψιλό
1 φλ. καρυδόψιχα
1 μπείκιν πάουντερ
1 βανίλια
1 κ.γ. κανέλα
λίγο γαρύφαλλο
6 αυγά

Για το σιρόπι
2 φλ. ζάχαρη
2 φ. νερό
λίγες σταγόνες κονιάκ

Εκτέλεση:
Χτυπάτε πρώτα τα αυγά με τη ζάχαρη και μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά ένα ένα.
Βάζετε το μείγμα σε ένα αντικολλητικό ταψί ή σε τετράγωνη φόρμα και ψήνετε για 40-45 λεπτά στους 180 βαθμούς. Τέλος, σιροπιάζετε και αφήνετε την καρυδόπιτα να κρυώσει.

Η καρυδόπιτά σας είναι έτοιμη! Για το χειμώνα,ταιριάζει τέλεια με παγωτό βανίλια και σιρόπι καραμέλα.
Καλή σας απόλαυση!