Ο Οκτώβριος έρχεται και μαζί του φέρνει για το Netflix, αρκετές πρεμιέρες σειρών, παλαιών και νέων. Δυνατές, όπως εκείνες του Σεπτεμβρίου δεν θα λέγαμε πως είναι, ούτε περιμένουμε να μας καθηλώσουν όπως τα «Τέρατα» που κάνουν χαμό στην πλατφόρμα με την αληθινή ιστορία των αδελφών Μενέντεζ που σκότωσαν τους γονείς τους σε ένα έγκλημα που «πάγωσε» την Αμερική.

Με εξαίρεση, λοιπόν, τις σειρές που επιστρέφουν με νέους κύκλους, όπως το «Outer Banks» με την 4η σεζόν κι έχουν ήδη το φανατικό τους κοινό, στη λίστα περιλαμβάνονται και καινούριες που έχουν ενδιαφέρον και θα μας απασχολήσουν.

Αρχική Πεντάδα (Starting 5)

Η αθλητική σειρά που σίγουρα θα καθηλώσει τους φαν αθλήματος, ακολουθεί τους Τζίμι Μπάτλερ, Άντονι Έντουαρντς, ΛεΜπρον Τζέιμς, Ντομάντας Σαμπόνις και Τζέισον Τέιτουμ σε όλη τη σεζόν 2023-24, στον μαγικό κόσμου του NBA
Πρεμιέρα: 09/10/2024

Δόλιος Έρωτας (Deceitful Love)

Όταν γίνεται 60, μια πλούσια γυναίκα ερωτεύεται ξαφνικά έναν γοητευτικό και πολύ νεότερο άντρα, αλλά η οικογένειά της αμφιβάλλει για τις προθέσεις του.
Πρωταγωνιστούν: Μόνικα Γκουεριτόρε, Τζιάκομο Τζιανιότι, Εμάνουελ Καζέριο
Πρεμιέρα: 09/10/2024

Ο Έρωτας Είναι Τυφλός: Χαμπίμπι (Love Is Blind, Habibi)

Το διάσημο ζευγάρι Έλχαμ Άλι και Χάλεντ Σάκερ παρουσιάζει ένα κοινωνικό πείραμα, όπου εργένηδες Άραβες παντρεύονται άτομα χωρίς να τα έχουν δει ποτέ.
Πρεμιέρα: 10/10/2024

Επικράτεια (Territory)

Αν «φάγατε» κόλλημα με το Yellowstone, τότε αυτή η νέα αυστραλιανή παραγωγή θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει η επόμενη εμμονή σας. Η νέα σειρά του Netflix μάς ταξιδεύει στην καρδιά της άγριας ενδοχώρας της Αυστραλίας, σε ένα οικογενειακό δράμα με στοιχεία γουέστερν. Όταν η μεγαλύτερη μονάδα κτηνοτροφίας στον κόσμο μένει χωρίς ξεκάθαρο διάδοχο, οι αντίπαλες φατρίες μάχονται μεταξύ τους σε έναν άγριο και ανατρεπτικό αγώνα γενεών.
Πρωταγωνιστούν: Anna Torv, Michael Dorman
Πρεμιέρα: 24/10/2024

Απαγωγή από Εξωγήινους στο Μανχάταν (The Manhattan Alien Abduction)

Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι απήχθη από την κρεβατοκάμαρά της στο Μανχάταν. Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ διερευνά αν επρόκειτο για περίτεχνη φάρσα ή απόδειξη εξωγήινης ζωής.
Πρεμιέρα: 30/10/2024