Η ανάρτηση για τον γάμο του Γιάννη Παπαμιχαήλ με την Έλενα Κολτζή, που έγινε τον περασμένο Ιούνιο, από σάιτ πολύ μεγάλης επισκεψιμότητας προκάλεσε την οργή του γιου της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Όπως είναι λογικό, η ανάρτηση προσέλκυσε χιλιάδες αναγνώστες και δεκάδες ανώνυμα σχόλια, τα οποία σε μεγάλο ποσοστό ήταν υβριστικά και προβλητικά, τόσο για τον ίδιο όσο και -κυρίως- για τους εκλειπόντες γονείς του.

Το πλέον εξοργιστικό ήταν το γεγονός ότι σχόλια αυτά δεν πέρασαν από έλεγχο ώστε να αποκλειστούν, αλλά δημοσιεύτηκαν αδιακρίτως, κάτι που προκάλεσε την αγανάκτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο οποίος αυτή τη φορά αποφάσισε να μην αφήσει το γεγονός να περάσει έτσι.

Έτσι, αποφάσισε να αναθέσει σε δικηγόρο την κατάθεση μήνυσης, τόσο εναντίον του σάιτ που επέτρεψε την ανάρτηση των σχολίων, όσο και κατά των σχολιαστών, έχοντας συγκεντρώσει όλα όσα γράφτηκαν και ζητώντας την αποκάλυψή των συντακτών τους ώστε να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Οι εισαγγελικές αρχές που παρέλαβαν τη μήνυση, βρίσκονται σε διαδικασία έρευνας και αναμένονται εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Εφόσον κριθεί ότι η μήνυση έχει βάση, θα δωθεί εισαγγελική εντολή να αποκαλυφθούν, είτε μέσω του στίγματος των κινητών τους τηλεφώνων, είτε μέσω της ηλεκτρονικής τους διεύθυνσης (IP) οι συγκεκριμένοι χρήστες και να κληθούν σε απολογία.