Σε ένα παιχνίδι στο οποίο υπήρχε μόνο μία μεγάλη φάση, οι δύο ομάδες που ανέβηκαν στη Stoiximan Super League από τη Super League 2, ο Λεβαδειακός και η Athens Kallithea, έμειναν στο 0-0.

Από τα πρώτα λεπτά τα μηνύματα δεν ήταν θετικά για όποιον περίμενε να δει θέαμα, αφού οι δύο ομάδες άρχισαν τα φάουλ και… δεν έλεγαν να σταματήσουν. Οι συνεχείς διακοπές, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, έκανε ακόμη πιο δύσκολο το να αποκτήσει ρυθμό το ματς και τα λεπτά περνούσαν χωρίς να γίνεται απολύτως τίποτα, χωρίς να υπάρχει κάποια φάση της προκοπής.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έδειχναν να το προσπαθούν περισσότερο, έχοντας και τέσσερις τελικές προσπάθειες, αν και καμία δεν ήταν εντός εστίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη πλευρά, δεν είχαν καν τελική προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου έγιναν συνολικά 21 φάουλ.

Αν αυτό ήταν κακό, το χειρότερο ήταν το γεγονός ότι η κατάσταση δεν βελτιώθηκε και ιδιαίτερα στο β’ μέρος… Ο Λεβαδειακός, βέβαια, παρέμενε πιο επιθετικός και έψαχνε περισσότερο το γκολ, απειλώντας στο 61′ με το καλό σουτ του Πλέγα που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπαραγκάν.

Η καλύτερη φάση του αγώνα, πάντως, ήρθε στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 78′, όταν ο Λεβαδειακός είχε δοκάρι σε σουτ του Τσάπρα από πλάγια θέση, με την Athens Kallithea, από την άλλη πλευρά, να δείχνει ικανοποιημένη με την ισοπαλία και να φωνάζει για πέναλτι στο 96′ σε μαρκάρισμα του Παπαδόπουλου στον Τζιάνι. Για τον διαιτητή, όμως, δεν υπήρχε παράβαση, οπότε το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Λεβαδειακός: Γκροφ, Κωστή, Μεχία (70’ Συμελίδης), Παπαδόπουλος, Λαμαράνα (56’ Γιαννιώτας), Βήχος, Όζμπολτ (78’ Ρόμο), Κάσσος (56’ Εραμούσπε), Πεντρόζο, Μορέιρα (56’ Πλέγας), Τσάπρας.

Athens Kallithea: Μπαραγκάν, Μεχίας, Ισιμάτ-Μιρίν, Πασαλίδης, Μότοκ (65’ Τζιάνι), Ντιμπά (46’ Ματίγια), Μερκάτι, Μανθάτης, Σοϊρι (83’ Χάνουσεκ), Μουτίνιο (86’ Ντεμέτριους), Ουλντρίκις (65’ Λουκίνας).