Αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να βγει πρώτος στα πλέι οφ εμφανίστηκε ο Κριστιάν Νομπόα σε δηλώσεις του και αναφέρθηκε επίσης στο θέμα της ενσωμάτωσης του στην Εθνική του Εκουαδόρ. Ο 30χρονος χαφ ελπίζει όπως είπε στη «Live Sport» ότι θα έχει νεότερα αυτήν την εβδομάδα και πως θα βρεθεί η καλύτερη λύση για όλες τις πλευρές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Τι συνέβη κατά τη στιγμή της αλλαγής σου; Υπήρξε κάποιο πρόβλημα; Σε είδαμε να πηγαίνεις κατευθείαν προς τα αποδυτήρια αντί να καθίσεις στον πάγκο…

«Δεν υπήρχε κανένα θέμα. Απλά ζήτησα άδεια να πάω να κάνω μπάνιο, πήρα την άδεια και πήγα στα αποδυτήρια».

Το μεγάλο ερώτημα παραμένει πότε θα φύγεις για το Εκουαδόρ. Υπάρχει κάτι νεότερο;

«Θα δούμε. Είναι κάτι που του συζητάμε με τον γενικό διευθυντή της Εθνικής. Θα δούμε αν μπορώ να παραμείνω και μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ. Ελπίζω αυτήν την εβδομάδα να ξέρω τι θα γίνει ακριβώς…».

Ο προπονητής σου στην Εθνική είπε πως δεν θέλει να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και πως θέλει να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για το Εκουαδόρ. Το έχει συζητήσει αυτό μαζί σου;

«Ναι, το έχει συζητήσει. Προφανώς όλοι θέλουμε το ίδιο. Να βρεθεί η καλύτερη λύση για όλους, να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα και να είμαστε όλοι εντάξει…».

Τι κρατάς από τη νίκη επί του Λεβαδειακού;

«Κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει που φθάσαμε στη νίκη, ενόψει και των πλέι οφ».

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Είναι λογικό να θέλει να παραμείνει εκεί, είναι λογικό να θέλει να τερματίσει πρώτος στα πλέι οφ. Βλέπεις πως η ομάδα βελτιώνεται και πως αποκτά δυναμική ενόψει πλέι οφ;

«Αυτή τη στιγμή ναι. Είναι σημαντικό να βελτιωνόμαστε. Από τη στιγμή που θα μπούμε όμως στα πλέι οφ δεν θα έχει σημασία. Σημασία θα έχει να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι».

Υπήρχε η αίσθηση πως η ομάδα μένει από δυνάμεις μετά το 70ο λεπτό των αγώνων. Είναι κάτι που σε προβληματίζει από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ θα αντιμετωπίσει τρεις ισοδύναμες ομάδες;

«Δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Ούτε έχουμε διαπιστώσει κάτι μιλώντας μεταξύ μας. Καλύτερα ήταν να ρωτήσετε τον προπονητή, εγώ προσωπικά αισθάνομαι μια χαρά».

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να τερματίσει πρώτος στα πλέι οφ είτε με εσένα στη σύνθεση του, είτε χωρίς εσένα στα τελευταία παιχνίδια;

«Πιστεύω πως ναι. Η ομάδα έχει πολύ καλή ποιότητα και εξαρτάται από εμάς. Θα πρέπει βέβαια να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι στους αγώνες των πλέι οφ γιατί κάθε λάθος το πληρώνεις ακριβά».

Πηγή: sport-fm.gr