Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΛ την Κυριακή και θα το κάνει φορώντας επετειακή φανέλα για τον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Το 2021 είναι το έτος στο οποίο συμπληρώνονται 50 χρόνια από την παρουσία των πράσινων στον τελικό του κυπέλλου Πρωταθλητριών κόντρα στον Άγιαξ και μία από τις πρωτοβουλίες της ΠΑΕ για να το γιορτάσει, είναι αυτή της επετειακής φανέλας.

Αυτή θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή στο ματς με την ΑΕΛ στη Λεωφόρο και μπορείτε να την δείτε παρακάτω, με τη διαφορά σε σχέση με την κανονική φετινή φανέλα του τριφυλλιού να είναι ένα χρυσό κέντημα δάφνης και η αναγραφή της ημερομηνίας του τελικού.

«Η επίσημη εμφάνιση του Παναθηναϊκού 2020-21 για τα εντός έδρας παιχνίδια, Kappa Kombat Pro, με χρυσό κέντημα δάφνης και την ημερομηνία της πιο χρυσής σελίδας στην ιστορία του Παναθηναϊκού, τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στις 02-06-1971 ενάντια στον Άγιαξ στο στάδιο Wembley. Με θερμοκολλημένα λογότυπα, Τριφύλλι, τύπωμα “Πάμε Στοίχημα” και κάθετες λευκές γραμμές. Διαθέτει τεχνολογία Hydro-Way Protection για απώθηση του ιδρώτα και αναπνοή του δέρματος», αναφέρει η περιγραφή της φανέλας στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού.