Οι εμφανίσεις του Λουίς Σουάρεζ από την μέρα που επέστρεψε από την τιμωρία του είναι εξαιρετικές και ο Μπρένταν Ρότζερς παραδέχθηκε ότι ο Ουρουγουανός δίνει το… κάτι παραπάνω στη Λίβερπουλ.

Ο Σουάρεζ έχει πετύχει ήδη τρία γκολ αλλά δεν έχει μείνει σ’ αυτά. Προσπαθεί καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, έχει μεγάλη διάθεση για ποδόσφαιρο και είναι που ο τεχνικός των «κόκκινων» θεωρεί ότι τον χαρακτηρίζουν σαν παίκτη. «Θέλει πάντα το καλύτερο από τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του και αυτό το έδειξε ακόμα και όταν το ματς με την Κρίσταλ Πάλας είχε κριθεί…», είπε αρχικά ο Ρότζερς και πρόσθεσε:

«Βλέπεις ότι πάντα παλεύει και προσπαθεί για το καλύτερο μέσα στο γήπεδο. Θέλει να παίζει η ομάδα όσο καλύτερα γίνεται και αυτό ακριβώς θέλουμε. Υπάρχει μια φάση στο πρώτο μέρος που κυνηγάει μέχρι τέλους τον αντίπαλό του για να ξανακλέψει την μπάλα. Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να αμφισβητήσει την προσπάθεια που κάνει συνεχώς και αυτό που πάντα θέλει να γίνεται ο ίδιος και η ομάδα καλύτεροι, είναι αυτό που θέλουμε. Δεν είμαστε ομάδα που θα αρκεστεί στη νίκη ανεξάρτητα με το πως θα παίξει».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σουάρεζ επέστρεψε από ποινή δέκα αγώνων που είχε δεχθεί πέρυσι με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τα πρώτα ματς της σεζόν για τους «κόκκινους».

Πηγή: england365.gr