Έτοιμος να βοηθήσει και πάλι τη Λίβερπουλ μετά την μακροχρόνια απουσία του λόγω τιμωρίας, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο επιθετικός των «κόκκινων», Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός στράικερ τιμωρήθηκε με ποινή 10 αγωνιστικών για την δαγκωνιά που έκανε στον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς και χθες κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Λιγκ Καπ έκανε την πρώτη του συμμετοχή μετά το τέλος της τιμωρίας του.

Οι υποχρεώσεις του ωστόσο με τη Λίβερπουλ για τη φετινή σεζόν δεν ξεκίνησαν και με τον καλύτερο τρόπο, αφού οι «κόκκινοι» ηττήθηκαν με 1-0 από την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ.

Ο Σουάρες με δηλώσεις του εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας, παρά την ήττα, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του για τη Λίβερπουλ.

«Το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό επειδή χάσαμε, αλλά το συναίσθημα είναι καλό γιατί παίξαμε πολύ καλά, κάναμε ευκαιρίες και τις χάσαμε», ανέφερε αρχικά ο Σουάρες.

«Ξέρω ότι ήταν δύσκολο, αλλά για εμένα και την ομάδα είναι πολύ σημαντικό που επέστρεψα και μπορώ να βοηθήσω. Κάθε στιγμή κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και θα βάλω τα δυνατά μου», ανέφερε καταλήγοντας ο Ουρουγουανός.

Πηγή: england365.gr