Μετά το χθεσινό group therapy και τη συζήτηση μεταξύ της ομάδας για το τι έφταιξε στην ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, όλοι στον Παναθηναϊκό κοιτάζουν μπροστά. Στις τάξεις των «πράσινων» υπάρχει βεβαιότητα πως έρχονται καλύτερες μέρες. Τόσο γιατί ο χρόνος δουλεύει πάντα υπέρ μίας νεανικής και… νέας ομάδας, όσο και γιατί αναμένονται ενισχύσεις.

Ο Ντάνιελ Πράνιτς αναμένεται από μέσα σε μέρα στην Αθήνα για να υπογράψει. Η πλευρά του Κροάτη μέσου ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό πως βρήκε τη φόρμουλα για να αποχωρήσει από τη Σπόρτινγκ και ο 32χρονος άσος έχει συμφωνήσει ήδη με το «τριφύλλι» για συμβόλαιο ε ετήσιες αποδοχές 250.000 ευρώ.

Και ο Πράνιτς δεν θα είναι μόνος… Απόψε αναμένεται στην Ελλάδα ο Αντριάν Μπαλμπόα. Ο 19χρονος Ουρουγουανός επιθετικός θα λάβει μέρος σε κάποιες προπονήσεις, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να σχηματίσει άποψη για τις δυνατότητές του πριν αποφασίσει αν θα εισηγηθεί την απόκτησή του. Παράλληλα σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Αμπντούλ Ατζαγκούν. Μάλιστα ο 20χρονος Νιγηριανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να παίξει και στο σημερινό φιλικό όσων δεν έπαιξαν το Σάββατο με την ομάδα Νέων (οι υπόλοιποι έχουν ρεπό).

Κάποιοι φεύγουν

Μία εβδομάδα απέμεινε για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και ακόμη εκκρεμούν οι υποθέσεις των επτά παικτών που δεσμεύονται με συμβόλαιο αλλά είναι εκτός πλάνων. Ο Αντρέ Πίντο οδεύει προς τη Στεάουα Βουκουρεστίου, που αναζητεί στόπερ και ήδη έχει προσεγγίσει τον Παναθηναϊκό και τον Πορτογάλο αμυντικό, ενώ κοντά στην αποχώρηση φέρεται πως είναι και ο Κουίνσι. Μένει να φανεί τι θα γίνει ακόμη με τους Τοτσέ, Βιτόλο, Φορναρόλι, Βελάσκες και Σο.

Πηγή: sport-fm.gr